Пиявици свалят високото кръвно

Могат ли пиявиците да ни предпазят от болести и да излекуват болежките ни? Зад метода хирудотерапия стои именно това “живо лекарство”. Повече за лечебната сила на пиявиците разказва хирудотерапевтът д-р Венелин Кьосев.

Хирудотерапията е метод стар, колкото света – прилагал се е още по Хипократово време, в зората на зараждащата се медицина, а днес е официално признат в САЩ и Германия,

Игличка в ухото помага за бебе

Лечението чрез убождане е лек и срещу сенна хрема, високо кръвно и дископатия, разказва специалистът по акупунктура д-р Венелин Кьосев

Биорезонанс – квантово лечение

Биорезонансната технология- Е-Lybra 9, която използваме в АЛФАМЕДИКА е система, която балансира биополето на хора, животни и растения. Тя е в челните редици на иновациите в изчистването на блокажи и вмешателства в енергийните полета на живото тяло. Целта на метода е да укрепи здравето, подобри и разкраси външния вид, както и да подобри устойчивостта на организма към електромагнитната радиация в околната среда.

Ирисова диагностика

Ирисовата диагностика е безвреден и алтернативен начин за проверка на здравословното състояние на човек. Ако очите са огледалото на душата, то ирисът е огледало на здравословното състояние. Ирисът на човешкото око се променя постоянно, макар ние да не забелязваме. И ако си мислите, че в цветовете на очите ви настъпват промени, то причината е именно промяна в здравословното ви състояние.