Биорезонанс - квантово лечение

Квантова биорезонансна апаратура E-Lybra!

Основният принцип на системата за електронносканиране е-Lybra е да се търсят дисбаланси между различните структурни елементи, които допринасят за “цялото” в човешкото тяло. Тези елементи включват духовни, емоционални и енергиини органи. Когато са правилно балансирани – те допринасят за благосъстоянието на цялото физическо човешкото тяло. Ако се открият дисбаланси тогава е-Lybra търси подходящи енергетични средства за помощ при решаване на всеки дисбаланс. E-Lybra9 влияе върху „етерното” тяло на индивида и е в състояние да балансира дисбалансите в енергийното поле на човек, ключително и тези предивикани от външна намеса.

Хирудотерапия

ХИРУДОТЕРАПИЯ – метод от народната медицина
Народна медицина-това е съвкупност от знания, навици и методи,
принадлежащи на различни култури теории вярвания и методи, които те изполват за поддържане на здравето и за профилактика, диагностициране или лечениена физически и психически заболявания, а също и за подобряване на здравословното състовние на пациента.
Методът представлява поставяне на пиявици на определени, анатомични и физиологично обосновани учасъци от тялото на пациента, в определено от лекаря количество и периодичност.
Ефективността на лечението пряко зависи от клиничната и професионална подготовка на лекаря-хирудотерапевт, от неговите способности и възможности да съгласува своите действия с пациента, и с лекуващите лекари на същия

Метаболитна терапия

БИОЛОГИЧЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА НЕВРОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

ДИАГНОСТИКА, КОНСУЛТАЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ НА:
Органични неврологични заболявания:
Паркинсонизъм
Множествена склероза
Слединсултни състояния (парези, говорни нарушения, личностови промени)
Черепно-мозъчни и гръбначно-мозъчни травми и следтравменни състояния
Детска церабрална парализа
Забавено нервно-психическо развитие при деца
Епилепсия
Мигрена
Мозъчно-съдова болест
Стрес и синдром на професионално изчерпване(burnout syndrome)

Подмалдяващи и антиракови програми

dieta

Витамин С или аскорбиновата киселина са естествени антиоксиданти, които освен за поддържане на младостта се използват и за борба с най-големия бич на човечеството- злокачествените заболявания. Венозните вливания на Витамин С са средство за стопиране развитието на РАКА и поддържане на здравето. Всеки от нас трябва ежедневно да взема поне по 1 гр. Дневна доза Вит. С през устата, докато злокачествените заболявания изискват десетки, дори стотици грама ежедневно венозно.

Масажи

Масажи

Масажът е може би най-старият и най-достъпен метод за лечение.
В източните култури се приема за естествено,че всички възрастови групи, могат да извлекат полза от редовно прилагания масаж. Но тук, на Запад, като изключим света на спорта, където стойността на масажа винаги се е признавала, използването му в други области датира от скоро.
Масажът тонизира или успокоява, в зависимост от скоростта и дълбочината на избраната техника. Ето защо той може както да ободри човека и да го направи способен да участва в маратон, така и да го накара да се отпусне и заспи. Масажът премахва напрежението и главоболието, отпуска болезнено напрегнатите мускули и прогонва безсънието. Той създава условия за ускоряване на оздравителния процес, като внушава на пациента чувство за добро физическо състояние.

Здравни програми

Предлагаме здравни програми за:

– Контрол на теглото 3 или 6 месечни курсове
– Програма “АНТИСТРЕС” – 2 месеца
– Програма “Детокс” – 40 дни
– Изработване на индивидуални здравни програми, съобразени със заболяванията на пациента;
– Абонаментни здравни програми.

Ирисова диагностика .

Ирисовата диагностика

Ирисовата диагностика е метод, който позволява бързо и цялостно определяне на здравословното състояние на човешкия организъм. Той се основава върху наблюдението и интерпретацията на адаптационно-трофичните изменения в ириса на окото, които са резултат от заболявания на дадени органи и системи в организма. Методът позволява да се открият не само съществуващите в момента здравни отклонения, но и генетичните предразположения към определени заболявания.
С помощта на ирисовата диагностика е възможно да се избегнат излишни рентгенови облъчвания и други инвазивни методи на диагностика, криещи опасност за здравето.

Метаболитна Възраст

Анализ на телесен състав или метаболитна възраст – можете да измерите при нас

Всеки човек държащ на здравословното си състояние, трябва да следи за състоянието на телесния си състав.
Ние можем да измерим вашият телесен състав и да ви дадем здравословни съвети и изградим програма за здравословен начин на живот. Независимо от това дали искате да отслабнете, напълнеете или да задържите теглото си трябва да сте наясно с телесните си показатели.

Класическа Хомеопатия

Класическа хомеопатията

Хомеопатията е терапевтичен метод, който прилага Принципа на подобието. Той може да бъде изложен така: “Всяко вещество, което, приложено в измерима доза, предизвиква симптоми у здрав и чувствителен индивид, може в малка, наречена безкрайно малка доза, да излекува същите симптоми у болен индивид независимо от заболяването му.”
Хомеопатията черпи суровините си от три основни източника: растения, животински и минерален свят.

Аурикулотерапия

Аурикулотерапия

Лечението чрез убождане в точки разположени върху ушната мида се е използвало още в древността от източните народи и в древен Египет (5-3 в. пр.н. е.).
В Европа използването и разпространението на аурикулотерапията е свързано с името на френския лекар и изследовател Nogier. Аурикулотерапия – един от методите на източната рефлексотерапия посредством раздразване на активните точни на ушната раковина.
Аурикулотерапията в наше време се използва не само с лечебна цел, а и с диагностична. През последните години все повече се обръща внимание на акупунктурата, и в частност на аурикулотерапията, знаейки се, че влияе върху енергоинформационната система на тялото. Широкото разпространение на метода е обусловено от неговата висока ефективност, голям кръг от показания и възможност за използване на аурикулотерапията в качеството на компонент от комбинирано обезболяване в хирургията. Към достойнствата на метода трябва да се отбележи и неговото лесно овладяване и простота на прилагане.

Класическа акупунктура

akopunkturaq_klasi4eska

Класическа (корпорална) иглотерапия

Корените на китайската медицина и фармакология се крият в дълбоката древност. Те се развиват в течение на няколко хилядолетия на базата на теория, самобитно научно мислене, богат практически опит, превъзходни техники за лечение и реално потвърдени резултати, допринасяйки за физическата жизнеспособност на хората в миналото. Днес те се считат за изключително важен фактор в борбата с болестите и защита на здравето. Нещо повече, те оказват съществено влияние върху развитието на медицината и естествените науки.

Nu SKYN

NU SKIN-ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО/ ПИЛИНГ+ ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ/БЪРЗ ЕФЕКТ

Защо когато стане дума за остаряване и външния ни вид за някои времето е спряло, а за други не. Nu Skin и института Purdue разсекретиха научно тайната на стареене на кожата. Изследванията показват че личните нива на новооткрития вътрешен катализатор на стареене arNOX са причина да изглеждаме по-млади или по-възрастни от календарната ни възраст. Nu Skin откри ключа за контролиране съдбата на вашата кожa.
Вече повече от 50 години, спа професионалистите използват галваничния ток в специфични процедури за освежаване и зареждане с енергия на кожата. Чрез внимателно масажиране, този ток помага за фокусиране на клетъчната енергия и подобряване на циркулацията на елементите. Сега имате възможност да съчетаете полезните действия от тези процедури чрез Galvanic Spa™ System II. Използвайки върхова патентована технология, Galvanic Spa™ System II изглажда линиите и бръчките на лицето.