Кои сме ние?

МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС АЛФАМЕДИКА е създаден през 2002 година от д-р Венелин Кьосев – завършил е медицина във ВМУ Плевен през 1994г, специализирал физиотерапия в Медицинска Академия София, провел следдипломни квалификации по акупунктура, хирудотерапия, ирисова диагностика, метаболитна терапия, здравословно хранене в Прага и Москва. Вицепрезидент на Българското дружество по Традиционна китайска медицина, член на Българското Дружество по Интегративна медицина.

В медицински комплекс АЛФАМЕДИКА се използват древни, доказали се с времето методи на лечение като акупунктура, лечение с пиявици и съвременна техника, като последното поколение биорезонанс е-LYBRA 9, лечение с аминокиселинни композити и др. Екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, обединяват мъдростта на древната източна и прецизността на съвременната западна медицина.

АЛФАМЕДИКА предлага без лекарствено лечение и профилактика за поддържане на вашето здравословно състояние.

С използваните методи успешно се лекуват:

Заболявания на нервната система

Наднормено тегло и метаболитен синдром

Нарушен имунитет и Алергии

Разширени вени и съдови заболявания

Превенция на онкозаболявания

Проблеми с опорно двигателения апарат

Алфамедика

МЕДИЦИНСКИЯ КОМПЛЕКС разполага с екип от квалифицирани специалисти

Медицински услуги

  • Ирисова диагностика
  • Биорезонанс – квантово лечение
  • Хирудотерапия
  • Метаболитна терапия
  • Програми за лечебно хранене
  • Акупунктура

famaly_150_150Чрез метаболитна терапия (включваща лечение с композити от аминокиселини по метода на професор А. П. Хохлов) се повлияват заболявания като – детска церебрална парализа, епилепсия, изоставане в нервно-психичното развитие при деца, неврози, мултиплена склероза, болест на Паркинсон, вертебро – базиларна недостатъчност, състояния след черепномозъчни травми и инсулти, миоми.
Чрез проведения лечебен курс процедури се предизвиква продължителна адаптация и структурно – функционални изменения в централна нервна система. Изменя се количеството на ядрената ДНК и се подобрява вътрешния метаболизъм на клетката.
Повярвайте в изцелителните сили на природата.

hirudoterapiq

ХИРУДОТЕРАПИЯ – метод от народната медицина използващ медицински пиявици за лечение на различни забилявания. По този начин могат да се лекуват разширени вени, тромбофлебити, хемороиди, глаукома, ретинопатии, състояния след инсулт и инфаркт. Хирудотерапията е много ефективна при мъжко и женско безплодие, урологични заболявания. Хирурзите препоръчват използване на пиявици след трансплантация за ускоряване и увеличване шанса за прихващане на трансплантанта. Този стар, отдавна забравен, но ефективен метод все повече добива нова популярност и у нас.

dieta_2Анализ на телесен състав или метаболитна възраст – можете да измерите при нас!
Всеки човек държащ на здравословното си състояние, трябва да следи за състоянието на телесния си състав.
Ние можем да измерим вашият телесен състав и да ви дадем здравословни съвети и изградим програма за здравословен начин на живот. Независимо от това дали искате да отслабнете, напълнеете или да задържите теглото си трябва да сте наясно с телесните си показатели.

Квантова биорезонансна апаратура E-Lybra!

За първи път в България можете да намерите квантова диагностика и лечение от последно поколение биорезонансна апаратура-e-LYBRA 9. Уникална разработка на НАСА с най-съвремнните технологии, базирани на научните открития на Никола Тесла и Хулда Кларк.